luni, 21 februarie 2011

Chapter III-Lips like hell

Am simtit pana si eu fiorul ce il trecuse. Cel putin stiam ca nu ii eram indiferenta. Am ajuns cu mana in dreptul inimii, care batea parca in sincron cu a mea. Am simtit din nou un fior de caldura. Am vrut sa continui, dar mi-a prins-o intr-a sa, poposind-o acolo ceva vreme. Nici nu mai stiam cat timp trecuse de cand incepusem acea dulce tachinare. Dupa cum ma asteptasem a rupt tacerea, surpinzandu-ma din nou.
-In locul tau nu as continua asta!
Tonul vocii sale era oarecum poruncitor si dur. Dar iubeam sunetele alea asa ca am mers pana la capat, fara sa realizez daca urmam vreun plan sau pur si simplu actionam din instinct.
Mi-am tras mana din palma lui si am pasit pe langa el, lansandu-l sa admire ce chiar el contribuise la realizare- eu intr-un simplu prosop, lasand picurii ce le prelingeau pe par sa-mi cada pe spate.
-Ok, am spus inocent si bineinteles indiferent.
Dar spre surprinderea mea, m-a tras inapoi cu brutalitate. O brutalitate ce te excita oricat de dureros ar fi. Stateam lipita de pieptul lui, despartiti doar de acele bucati de material. L-am privit in ochi jucaus, cu un zambet in coltul gurii.
-Dar nu sunt in locul tau asa ca poti continua.
Am inceput sa rad, lasandu-mi capul pe spate. Acelasi ton impunator, aceeasi privire inghetata. Daca as fi facut ceva care sa atenteze la viata lui cu siguranta le-as fi meritat, dar pentru el a-l seduce insemna mult mai mult.
Atunci am realizat ca pentru mine nu mai era doar o joaca din interes ci din placere proprie. Nu-mi mai pasa de interviu, pur si simplu il foloseam drept scuza. Dar inca nu realizam pentru ce era acea scuza? Il vroiam mai mult timp pentru mine sau pur si simplu ma facea sa mi-l doresc pentru toata viata?
M-am oprit din ras in momentul in care si-a strecurat degetele calde in parul meu rece si ud. A inceput sa ma maseze usor, dorindu-mi sa inchid ochii si sa ma las purtata intr-un abandon etern in bratele lui.
Dar mi-am revenit repede caci el inca nu schita placerea aceea pe care mi-as fi dorit sa o vad, emanand-o prin toata fiinta. I-am prins mana cu duritate, atat cat imi permiteam, si i-am indepartat-o. Curiozitatea in legatura cu urmatoarea mea miscare l-a facut sa-mi dea drumul. Dar eram sigura ca o sa aiba parte de o dezamagire.
-Mhh…nu. Nu cred ca pot continua.
Daca am fi fost intr-un desen animat in acel moment ochii lui ar fi semanat cu sticla, facuta mii de bucatele la picioarele lui. Nu-mi ramanea decat sa le matur cu grja. Se vedea uimirea clar pe fata lui. Dar si-a revenit repede, spre surprinderea mea.
-Merg sa ma schimb, am continuat zambind.
-Poti sta si asa. Nu ma deranjeaza.
-Nu vreau sa risc sa ai fantezii cu mine. Tonul meu era ironic.
-Nu ar fi nevoie sa am. Le-as aplica fara sa le gandesc inainte.
-Cine ti-a dat impresia ca ti-as permite? L-am intrebat intrigata. Nu-mi doream sa fie misogin.
-Ti-ai acorda permisiunea in culmile extazului, a spus vizibil amuzat. Nici nu vruiam sa ma gandesc ce ar fi insemnat asta pentru ca riscam sa inchid ochii si sa-mi musc buza in semn de dorinta.
Am bufnit.
-Desigur, am spus imitandu-l ca in seara petrecerii.
Am inchis usa in urma mea in camera. M-am imbracat intr-un tricou mai larg si niste colanti negrii pe care adesea ii purtam in casa. Mi-am lasat parul sa se usuce natural.
Am iesit, pregatita de inca un sir de propozitii contradictorii sau si mai bine inca o runda de tachinari. Dar spre dezamagirea mea se afla la dus. Mi-a trecut prin minte sa-i iau si eu lui hainele, dar norocul lui a fost ca John a sunat la usa sa-mi aduca lucrurile cumparate de Natalia.
I-am ales o combinatie draguta intre un tricou si o pereche de blugi si i le-am pus la intrare in baie. Intre timp m-am apucat sa fac cafea, paine prajita si omleta. Cel putin la gatit ma pricepeam destul de bine. Planuiam ca pentru mai tarziu sa fac o crema de zahar ars, asa cum ma invatase mama.
Sirul gandurilor mi-a fost intrerupt de Ian care efectiv urla in baie.
-Firar-al dracului sa fie! In baie se tin cerceii?
Speram sa nu fi facut ceea ce credeam eu pentru ca eram in stare sa-l omor.
Am intrat val vartej peste el, dar am iesit instantaneu. Era gol golut, iar eu rosie la fata ca racul.
-Scuzeeee! Am strigat pentru a ma auzi.
-Nu conteaza. Acum poti intra.
In acel moment l-am zarit incercand sa desfaca gura de scurgere a apei de la chiuveta si doar unul din cerceii mei pe etajera, unde ii lasasem.
-IAN!!! Am strigat nervoasa. Spune-mi ca nu ai facut ceea ce cred eu ca ai facut???
Se uita speriat si totodata incruntat.
-Te-am pus eu sa ii pui aici? Nu ai si tu prostii din alea in care isi tin fetele bijuteriile?
-Te omor!
Am exclamat pentru a intelege cat de rau ma scosese din sarite.
-E casa MEA! Pot sa ii pun si pe aragaz daca am chef.
-Ok, a spus calm. Dar calmeaza-te. Era doar un cercel.
-Nu, tampitule! Erau mostenire la bunica. Esti atat de neatent, insensibil si plin de sine. Ma enervezi din ce in ce mai tare! Am continuat jignindu-l.
-Anastasia, lasa-ma sa plec daca nu ma suporti.
Atunci mi-a picat fisa, desi nu eram sigura daca asa se intamplase cu adevarat.
-Nu pot sa cred!am spus uimita. Ai facut asta intentionat? Numai ca sa pleci?
-Nu, bineinteles ca nu.
-Ei bine afla ca NU te las sa pleci! Ia-ti hainele alea pe tine si misca-te la masa. Iar daca mai scoti un cuvant nelalocul lui te plesnesc.
Imi parea rau sa-l amenint, dar chiar iubeam cerceii aia. Ziua mea care trebuia sa fie fericita, se transformase intr-un tristuta si asta numai din cauza neatentiei lui. Am oftat, savurand inca o gura de cafea.
Abia se atinsese de mancare si observam cu coltul ochiului cum ma priveste, nestiind ce sa creada. Parea a fi un copil care facuse o prostie si nu stia unde sa se mai ascunda.
-As putea…
-Taci! Am spus ceva mai calm.
-Ma lasi sa continui?
-Zii! Pana nu ma razgandesc. Ma calmasem dar nu vroiam sa ii arat inca.
-Daca m-ai fi lasat sa plec ti-as fi putut comanda unii la fel. Asa probabil…
-Daca stiam ca spui o asemenea prostie mai bine ma ridicam de la masa. Au valoare sentimentala! Stii ce e aia?
Nu l-am lasat sa raspunda, continuand tot eu.
-Bineinteles ca nu stii. Ma indoiesc sa fi tinut la ceva sau cineva cu adevarat vreodata.
Fusesem dura, dar si el ma lovise cu indiferenta lui.
-De fapt, Anastasia, tu nu stii nimic despre mine. Ok? Doar tampeniile scrise in presa. Nu poti judeca asa un om.
Atunci fusese probabil pentru prima oara cand chiar simtisem ca vorbeste serios.
-Poate ca nu am simtit ceva de genul asta la care te referi tu, dar si eu sunt tot om.
-Atunci spune-mi, ai pierdut vreodata ceva sau pe cineva drag?
-Bunicul meu a murit in timp ce eu il priveam neputincios, dar nu conteaza. Oricum a trecut mult timp de atunci si nici nu vad de ce iti povestesc tie asta.
Se vedea suferinta pe fata lui, iar eu mi-as fi dorit in acel moment sa ma bat singura pentru tampenia pe care o facusem. Ma durea sa-l vad asa, dar si mai mult ma durea sa-l aud spunand „ nu vad de ce iti povestesc tie asta”. Normal. Pentru el nu eram decat o alta nebuna care mai nou il tinea prizonier pentru a obtine ceva in schimb.
Mi-am lasat privirea in jos pentru ca nu il putea privi in ochi.
-Iarta-ma…am murmurat atat cat doar sa ma auda.
-N-are rost …a continuat inca uitandu-se in gol.
In acel moment s-a ridicat de la masa.
-Presupun ca la televizor am voie sa ma uit, nu? Devenise ironic ceea ce ma calma, dar tot imi venea sa-mi trag palme pentru ceea ce facusem.
Am incuviintat din cap pentru ca nu eram in stare sa mai articulez ceva.
Am strans masa, uitandu-ma din cand in cand la el. Parea absorbit de un meci de basseball. Imi era dor sa-l aud spunand ceva, iar linistea care pusese stapanire pe incapere devenea sufocanta.
M-am inchis in dormitor cu laptopul, incercand sa mai fac ceva teme pentru facultate, dar numai la ele nu-mi statea gandul.
Mi-am strecurat privirea catre Ian, dar statea parca nemiscat pe canapea, schimbandu-si doar pozitia. Atunci mi-am adus aminte de telefonul lui pe care il ascunsesem sub perna.
Am fugit sa vad daca avea vreun apel nepreluat. Doar unul, de la Nina si un mesaj tot de la ea cu textul „unde ai disparut aseara? Iesim la o cafea mai tarziu sau ai facut o mica escapada din alea de ale tale?LoL” . Am iesit din el , dar din greseala am dat peste folderul cu imagini. In prima poza se afla el impreuna cu o blondina tinandu-se de mana. Dar ceea ce m-a derutat era faptul ca titlul pozei era „ex&future monkey”. Fosta si viitoarea? Am inteles doar ca nu mai era cu ea, dar de ce si viitoarea? Dupa mi-am dat seama ca din moment ce inca mai pastrase poza cu ea probabil inca mai tinea la ea.
M-am intristat si mai mult. Simteam nevoia sa ies la aer liber pentru ca trebuia sa ma gandesc foarte bine la ceea ce urma sa fac.
Mi-am luat niste UGG-uri in picioare, geaca de piele, am iesit cu gentuta pe o parte si ochelarii aviator.
-Vrei ceva? L-am intrebat pasnic. Nu stau mult, am continuat vazand ca nu-mi raspunde.
-Bere si chipsuri. A spus la fel de calm ca si mine.
-Hei chipsurile ingrasa, am continuat incercand sa destind atmosfera.
-M-ai intrebat ce VREAU…a spus accentuand ultimul cuvant. Intelesesem aluzia.
-Ok, am zis resemnata.

M-am plimbat putin reflectand asupra a tot. Mi-am cumparat un pachet de tigari desi nu fumam si o cafea. M-am asezat pe scarile de la stadion, unde imi placea sa merg adesea cand nu era meci. Doar pentru liniste adoram sa stau acolo.
Am fumat o tigare pentru a ma calma, ametindu-ma nefiind obisnuita. Mi-am terminat a doua cafea pe acea zi si am plecat spre casa.
Ajunsesem la concluzia ca cel mai bine era sa-mi urmez planul de la inceput. O data ajunsa acasa urma sa-i explic situatia. Imi acorda interviul, ii redam libertatea. Suna ciudat spus cu voce tare, dar in mintea mea totul era ok.
Am trecut pe la un supermarket pentru a cumpara un bax de bere si 2 pungi de nachos. Speram sa ii fie indeajuns.
In momentul in care am ajuns in apartament, Ian se uita plictisit la un film care mi se parea cunoscut. Imediat am realizat ca era vorba de Casanova. Unul dintre filmele mele preferate.
-Nu ai stat deloc mult. Mai aveai putin si te intorceai dimineata.
Mi se parea a fi mult mai ok, dar nu riscam sa il intreb.
Avea dreptate in legatura cu timpul. Petrecusem mult afara pentru ca se si intunecase.
-Ti-am adus ce ai vrut.
-A…ai stat sa imbutelieze berea. Inteleg.
-Nu de fapt am stat sa feliez chipsurile.
Acum paream ca doi iubiti, certati pentru niste prostii. Numai ca noi nu eram nici macar pe aproape. Am zambit la acel gand.
M-am facut comoda, asezandu-ma langa el, rezemata de canapea.
Am pus baxul de bere langa noi si la fel si pungile.
-Dar nu te incurci, a continuat inca atent la film.
Spre fericirea mea numai ce incepuse.
-Mai bine sa ramana decat sa nu ajunga.
-Pe principiul asta merg si eu.
Am zambit amandoi.
Intre timp am desfacut o puna de nachos si am inceput sa mananc.
-Nu ziceai ca ingrasa?
-Nu in fiecare zi am vedete ca si oaspeti.
Am inceput amandoi sa chicotim.
-Ai mai vazut filmul pana acum?
-Da, de mai multe ori. Am raspuns sincer. E unul dintre filmele mele preferate.
-Si care e partea care iti place cel mai mult?
-Mhh…cu porcul*, am spus zambind.
-Hei, dar e o ofensa impotriva barbatilor.
-Da pentru ca sunteti misogini si aveti impresia ca puteti avea tot ce va pofteste inima fara pic de efort.
-Dar chiar putem avea tot ce ne dorim si cand ne dorim.
-Nu-i adevarat!am sustinut revoltata.
-Vrei sa-ti demonstrez?
-Da, am spus fara sa gandesc.
In acel moment s-a aplecat peste mine, presandu-si buzele peste ale mele. Am crezut ca ma topesc, inainte sa savurez acea placere. Acea senzatie de brutalitate combinata cu pasiune si delicatete ma facea sa vreau din ce in ce mai mult. Si-a facut loc cu limba, intalnind-o pe a mea. Incepusera un joc fara indoiala insetat de dorinta. Mi-as fi dorit sa nu se opreasca niciodata, caci senzatiile ce ma strafulgerau pareau a fi divine.
M-a tras si mai aproape de el, jucandu-se cu parul meu. Se descurca atat de bine, iar eu ma simteam atat de inferioara. Mi-am dus mana catre ceafa lui, masand usor acea zona erogena. A gemut, lucru ce ma facea sa continui.
Dintr-o simpla miscare m-a pus peste el, incolacindu-l. A inceput sa ma miste in sus si in jos, in timp ce ne sarutam, iar eu sa ma frec efectiv de el. Am simtit cum se intareste sub mine, satisfacuta fiind de ceea ce ii creasem. Mi-a vazut zambetul de pe fata, lucru ce l-a facut sa ma muste de buza. Am schitat cu „au” ce semana mai mult cu un „ah” fiind prea excitata. I-am dat tricoul jos, admirandu-i pieptul bine lucrat. L-am managaiat simtindu-i din nou bataile inimii atat de dese. L-am sarutat pe gat, facandu-l sa geama din nou. Iubeam atat de mult acea senzatie, mai ales ca imi alesesem o zi perfecta in care sa port colanti. Placerea era mult mai mare decat a lui, desi as fi crezut ca nasturii blugilor mai aveau putin si sareau de la locul lor. Imi placea acea imagine, desi nu mai vazusem nimic asemanator vreodata.
A vrut sa ii bag mana in pantaloni, dar m-a oprit la timp. Dupa care m-a pus dintr-o miscare exact cum fusesem initial de parca nimic nu se intamplase, cu exceptia faptului ca el nu mai avea tricou, iar eu aveam buzele rosii ca iadul.
Am ramas socata si oarecum rusinata. Vroiam sa-mi cer scuze, dar a inceput el primul sa vorbeasca.
-Ai vazut?
-Ce sa vad? Am intrebat parca abia trezita din transa. Nu-mi mai simteam buzele.
In acel moment a inceput sa rada.
-Ca aveam dreptate.
Am vrut sa-l contrazic din instinct, dar m-am oprit uimita din nou de un gest de-al lui.
Si-a pus degetele pe buzele mele, mangaidu-le usor.
-Ador sa-ti simt pulsul in felul asta…

-----------------------------
Nota: *Este o scena din film in care chiar Casanova se duce la o casa sa duca un porc drept cadou, iar servitoarea ii transmite din partea stapanei ca "animalul poate sa intre, dar porcul ramane afara". Si baga porcul in casa.

8 comentarii:

  1. La naiba. Mi-au dat lacrimile, si nu stiu de ce. Merg la masa si revin cu un comentariu.
    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi. Ian se crede atat de...superior, infailibil, de ne invins! Dar nu, el pur si simplu are mai multa experienta; e doar o chestie de calm. Si pun pariu ca niciunul dintre ei nu mai avea calcmul la locul lui in ultimele momente.
    Desi ea inca se crede superioara, si inca [pauza pt. bobo cu lichior:))] [ok, am mancat toata cutia:-l]

    -revenind-

    ...si inca crede ca-l "stapaneste", si desi el e "prins" si totusi se da mare macho, e mult prea evidenta aceasta atractie sexuala dintre ei.
    Cum am repetat de atatea ori, ai inclinatie spre acest gen de povesti. E minunat!

    Pe mine m-ai prins in vraja acestui drog, nu ramane decat sa-mi dai doza necesara. Si sa stii ca nu mi-a ajuns ce am primit azi.
    Imi place bannerul ce l-ai facut, dar ar fi trebuit o blonda, pentru ca satena [e satena, nu?] va fi tipa de 15 ani.
    (:
    Mersi. o sa-l pun si eu pe blog, si evident, si pe al tau.

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta partea cu pauza:)).

    N-am stiut ca e blonda. :-s
    Poate mai fac unul:)).

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    Mda, nici eu. Lasa-l momentan asa, vreau sa ma gandesc bine cine ce si cum. Cred ca o sa fie vreo 3 personaje feminine importante, in afara de Kira.

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok. Ramane doar sa-mi dau seama care e actiunea pana la urma.

    Am ceva probleme cu orientarea cand iti citesc ficurile. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca va fi ceva evoluativ. Nua m idee ce o s a scriu. Tu cand pui?:)

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere