luni, 18 aprilie 2011

Veste

Desi nu am planificat nimic de genul asta, aseara mi-a venit o idee pe care nu vreau sa o uit. Tocmai din acest motiv am inceput un nou proiect, care nu are nicio legatura cu "Seduction, games and love...". Nu pentru ca m-am plictisit sau nu mai am idei la aceasta poveste ci pur si simplu pentru ca nu am vrut sa uit de gandul ce m-a trasnit acum recent. Asta cu Anastasia, Justin si Ian ramane preferata mea si principala, dar daca voi avea ceva timp in plus voi mai scrie si la cealalta, care apropo se numeste "Destination Las Vegas". Momentan nu am facut decat un rezumat si un prolog, pe care le gasiti AICI . Ma intereseaza parerea voastra, asa ca treceti si pe acolo daca aveti timp.

Multumesc anticipat si multi pupici!

3 comentarii:

  1. hey apreciez sincer talentul tau..dar dak incepi o poveste fa bine sa o si termini...e superb ca ai atatea idei dar incearca sa lucrezi concomitent astept continuarea la o regina de neinlocuit..sper sa nu ma dezamagesti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar "O regina de neinlocuit" momentan chiar e in pauza pentru ca inca nu am adunat suficiente cunostiinte pentru a scrie o astfel de poveste. Necesita ceva informare si chiar nu am timp pentru asta acum. Asa ca mai bine scriu la nivelul la care ma aflu in acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cartea:X Detalii pe blogul meu(:
    with fucking love, miku

    RăspundețiȘtergere