sâmbătă, 9 aprilie 2011

Chapter XIX-I wish nothing but the best for you...or maybe not!

Am incercat sa ma tin dupa el, dar am fost oprita de Tyanna care arata destul de ingrijorata.

-Anastasia, stai putin!m-a rugat.

-Spune.

-Crezi ca ai putea sa-mi explici de ce Ian tocmai m-a dat dracului?

-Aa asta era. A aflat adevarul.

-Ce adevar?

Am oftat.

-Ca l-ai mintit si ca ai vrut sa-l parasesti pentru Justin.

-La dracu! A injurat ea printre dinti. De ce a trebuit sa-i spui? Justin te-a ales pe tine. Chiar nu te poti multumi doar cu unul?

Am ras sarcastic.

-In primul rand intre mine si Justin nu e chiar nimic. La inceput nu ne-am suportat reciproc si abia acum am inceput sa ne comportam normal unul cu altul. Cat despre Ian nici nu e nevoie sa mai precizez ca il iubesc si ca in momentul in care totul mergea perfect te-ai gandit tu sa intervii si sa strici tot. Eu de ce nu as incerca acum sa il despart de tine?am intrebat ridicand din spranceana.

-Poate pentru ca nu esti ca mine. Se presupune ca tu esti cea buna din toata povestea asta si in plus nu-mi spune ca Justin nu simte nimic pentru tine. Am vazut cum te priveste. Eu n-am avut parte de acea sclipire nici din partea lui si nici din partea lui Ian. Daca te pune in situatii comice si se amuza discutand in contradictoriu cu tine nu inseamna ca nu te suporta. Pur si simplu esti aparte pentru ei. Mereu agila, frumoasa si inteligenta ii fascinezi. Nici nu ai idee cat de mult m-am straduit sa incerc sa par ca tine, dar nu pot. L-am acceptat pe Ian chiar daca stiam ca te iubeste pentru simplul fapt ca eram sigura ca iti vei gasi usor pe altcineva. Oricine te-ar dori!

Simteam durere si multa tristete in vocea ei, dar mai ales frustrare. Sa o aud spunandu-mi ca isi doreste sa fie ca mine era ceva incredibil. Niciodata nu as fi crezut asa ceva. Atunci am realizat cat de greu trebuia sa ii fie. Sa vezi cum ambii barbati importanti din viata ta nu vor sa mai auda de tine era dureros. Vorbele ei erau de o incarcatura emotionala extraordinar de mare. Tocmai imi daduse o lectie de viata. Am regretat instant gestul meu de copila.

-Tyanna…stiu cum te simti. Am incercat sa ma revansez intr-un fel.

-Nu, nu ai de unde sa stii! M-a contrazis.

-Am stat in umbra prietenei mele cele mai bune ani de zile. Ea era mereu cea frumoasa si indrazneata in jurul careia roiau barbatii, desi era dezordonata si aiurita. Incepusem sa cred ca daca incerc sa ma comport ca ea probabil voi fi si eu bagata in seama, dar fara nici macar un rezultat. Cand incercam sa fac glume imi ieseau prost, cand taceam paream a fi genul de persoana care se inchide in ea, deloc sociabila. Daca incercam sa fiu mai nebuna faceam prostii cand nu trebuia. Nimic nu-mi iesea ca ei asa ca m-am resemnat incercand sa fiu doar eu. Cu toanele si fixurile mele. Si uite in cele din urma unde am ajuns! Ca o vedeta sa-si doreasca sa fie ca mine. Tyanna, crede-ma ca nu trebuie sa imiti pe nimeni. Nu se stie cand cineva se indragosti de zambetul, vocea, lacrimile, irascibilitatea ta. Trebuie doar sa astepti.

-Imi pare rau Anastasia, dar nu cred ca pot. Am ajuns deja in perioada in care am impresia ca nimic bun nu mi se mai poate intampla.

-Uite daca vrei, iti promit ca vorbesc cu Ian si ii spun ca a fost o inventie de-a mea pentru ca eram geloasa si promit ca apoi sa fac in asa fel incat sa nu ma mai intalnesc cu el niciodata.

Desi aveam un nod in gat cand rosteam acele cuvinte, nu am putut sa nu fac acel gest. Il merita.

-Anstasia…nu are rost. In primul rand pentru ca i-am recunoscut ca e adevarat ceea ce stia, iar in al doilea rand pentru ca te iubeste. Nu cred ca mai pot suporta sa-l vad ca se uita la mine, dar de fapt sa priveasca in gol. E mai mereu absent si trist. Chiar daca nu arata.

-Imi pare rau…am soptit cu regret.

-Nu are de ce. Il meriti mult mai mult decat mine.

Ochii ei aproape ca se umplusera de lacrimi, dar se stapanea lucru ce m-a facut sa o admir.

-Eu o sa plec acum, mi-a marturisit.

-Ok, am spus. O intelegeam.

S-a intors cu spatele sa-si indrepte pasii catre iesire, dar s-a oprit spunandu-mi:

-Aproape ca uitasem. Ian a plecat mai devreme. M-a rugat, daca vreau, sa-ti transmit sa fii fericita, chiar daca el nu va mai fi vreodata. Ultima parte nu mi-a zis-o, dar mi-am dat seama de asta dupa vocea lui. Daca accepti un sfat de la mine…nu-l lasa sa plece!

-Tyanna! Am strigat, apropiindu-ma de ea. Dar Justin?am intrebat fara sa realizez cat de multa importanta ii dadusem in acea discutie.

-Justin e fermecat probabil de tine, dar nu-l vad in stare de ceva decisiv. O sa ajunga sa te iubeasca si o sa fie incantator, dar e atat de imprevizibil incat in urmatorul moment e posibil sa se razgandeasca, chiar daca nu-si va schimba sentimentele.

-Dar m-a sustinut foarte mult in ultimul timp.

-Da si asta te-a facut sa-l vezi putin diferit. Te deruteaza. Stiu cum e. Sa fii in stare sa infrunti o intreaga lume doar pentru a te mandri cu iubita ta, necunoscuta de acestia, nu se compara cu o minciuna scornita in fata a 2 persoane. Doar gandeste-te bine si ai grija ce alegi. Vezi exemplul meu si o sa-ti dai seama ca apoi nu ai cum sa mai recuperezi pe cineva deja pierdut.

M-am pierdut in ganduri. Tyanna era mult mai desteapta decat crezusem, iar sfaturile ei erau pline de multe intelesuri. Memorasem acele cuvinte incercand sa gasesc o solutie. Desi se vedea clar in favoarea cui inclina balanta in opinia Tyannei, am ezitat in a incerca sa-i dau dreptate. Chiar ea spusese ca Justin nu o privise niciodata asa cum o facea cu mine asa ca nu avea de unde sa stie cum reactiona acesta in cazul meu.

Il vroiam sa pe Ian acolo, langa mine din nou. Dar imediat dadeam cu ochii de Justin care ma privea din cand in cand zambindu-mi.

Dupa ce s-a terminat petrecerea am plecat cu Justin acasa. Chiar daca mi-as fi dorit nu stiam unde sa-l caut pe Ian.

Am bagat cheia in broasca usii, dupa care m-am intors catre Justin care ma privea absolut normal.

-Pai cam asta a fost, am spus pentru a destinde putin atmosfera.

-Da. Parintii mei sunt incantati de munca ta. Ba chiar mi-au sugerat sa devin asociatul tau.

-Hmm nu cred ca e o idee buna. Acum ne-am inteles doar pentru ca timpul a fost foarte scurt si trebuia sa ma asculti.

-Da, am fost cam obligat sa fac asta. In orice caz de maine vei fi din nou nebuna care ma streseaza sa-mi mut masina.

-Si tu idiotul care mi-a ocupat locul de parcare.

Fiecare o spusese pe un ton grav si enervat. Fara ca macar sa ma gandesc si-a apropiat buzele de ale mele, sarutandu-ma scurt pe buze. Totul constase doar intr-un pupic. Nu a vrut sa continue si nici eu. Totul fusese la fel de imprevizibil, cum il catalogase Tyanna.

Nu am schitat nici macar un gest. S-a indepartat usor.

-Noapte buna, Anastasia!

-Noapte buna, Justin!

Totul era atat de ciudat. Probabil mi-as fi dorit sa ma sarute, dar nu am facut nimic pentru a face acest lucru sa se intample. Oare chiar mi-ar fi placut cu adevarat?

Mi-am adus aminte brusc de faptul ca urma sa reluam situatia dinaintea zilei in care Justin imi ceruse ajutorul. Ce vroia sa insemne acel gest?

-Hei!am strigat in timp ce astepta ca liftul sa vina.

-Am spus ca de maine vom incepe sa ne uram din nou.

Parca imi citise gandurile. Chiar asta aveam de gand sa-l intreb. Cum putea sa fie asa detasat? Eu simteam sa fierb, iar el nu a facut altceva decat sa-si scoata o tigara si sa o aprinda. Statea rezemat de peretele de langa lift.

Am vrut sa deschid gura pentru a spune ceva, dar am inchis-o la loc in momentul in care am vazut cele doua usi culisante dezchizandu-se.

A stins tigarea sub talpa, dupa care a intrat inca privindu-ma insistent. Acel zambet ingamfat i-a aparut din nou pe chip, lucru ce m-a facut sa ma incrunt.

-Tot tu ai ramas!am strigat pentru a ma auzii.

A bagat mana pentru a impiedica usile sa se inchida, dupa care mi-a raspuns.

-Te indoiai de asta?

-Parca ziceai ca de maine o sa reintram in vechile obiceiuri.

-M-am razgandit! Mi-a replicat nonsalant.

-Mda…dupa cum spuneam. Justin Allen e echivalentul idiotismului.

Nu i-am mai auzit decat rasul, care nu putea fi stapanit. Ma enerva ca se juca cu mine, dar si mai mult ma enerva ca acea discutie fusese clar dominata de el in intregime. Replicile lui erau mult mai inspirate.

M-am impiedicat putin in pantofii care ii lasasem insirati langa usa. In micul hol de la intrare aveam un bec cu senzori care se aprindea singur in momentul in care era miscare in jur. Din nefericire probabil se arsese, caci nu arata nici o intentie de a-mi face lumina.

Am trantit cheile pe masuta de langa canapea. O nimerisem, caci era intuneric bezna.

M-am indreptat catre intrerupator pentru a aprinde un bec, dar dintr-o data m-am trezit imobilizata. Acea persoana imi pusese inclusiv mana la gura pentru a nu tipa.

M-am speriat destul de tare, dar am simtit dintr-o data parfumul pe care il cunosteam prea bine. M-am relaxat, simtindu-ma in siguranta. Desi nu aveam de gand sa-l iert pentru palpitatiile create.

I-am simtit respiratia calda pe gat in timp ce respiram intretaiat.

M-a intors cu fata la el. Intradevar era Ian cu ochii lui superbi si albastrii care se vedeau in intuneric la fel de bine ca in lumina. Inca imi tinea mana la gura.

-Shht!

Am dat din cap aprobator, dupa care si-a lasat-o usor sa cada peste corpul meu. Inca ma tinea strans langa el.

-Cum ai intrat aici?l-am intrebat instinctiv. Partea logica din toata povestea asta ma ghida in acel moment.

-Cand am plecat de aici, mi-am pastrat o copie a yalei.

-Ai vrut sa incerci sa vezi daca fac sau nu infarct?

-De fapt am vrut sa te fac sa te simti cum m-am simtit eu in dimineata in care m-am trezit in apartamentul tau.

-Bun…si doar pentru asta ai venit sau cauti ceva?am intrebat incercand sa par ca nu ma intereseaza.

-De fapt pe tine te cautam.

-M-ai gasit.Cat de greu imi era sa ma comport asa rece cu el, mai ales ca se afla la o distanta asa mica de mine.

M-a privit timp de cateva secunde, dupa care am continuat tot eu pentru a iesi din hipnoza ochilor lui.

-Mi-a transmis Tyanna mesajul tau. Ma gandesc ca pentru asta ai venit…

-Nu. Am venit de fapt sa ma contrazic.

-Poftim?

-Da. De fapt vreau sa-ti spun cat de mult NU-mi doresc sa fii fericita!

Am inghitit in sec. Ce era cu acea schimbare brusca de atitudine?

-A da? Multumesc! Acum poti pleca.

-Normal ca nu plec.

-Doar nu vorbesti serios. E casa mea. Pleci cand iti zic eu nu cand vrei tu!

-Imi pare rau sa te anunt, dar din pacate esti prizoniera aici.

-Sper ca glumesti! I-am spus amuzandu-ma sarcastic.

-Ti se pare ca am chef de glume?

-Nu poti face asa ceva!am tipat la el.

-O sa vezi ca pot!m-a contrazis. Puteam incepe prin faptul ca mi-am adus haine destule cat sa stau aici o saptamana si sa nu trebuiasca sa ies. O si in cazul in care am uitat sa precizez, am luat si mancare.

-Ai innebunit???am strigat nervoasa.

-Hmm…nu. Trebuie in schimb sa precizez ca iti multumesc pentru faptul ca m-ai scutit de munca de a-ti fura cheile. Le-am luat mult mai usor de pe masa. A si inca ceva. Bine ca ai incuiat usa! Sa te tin aici e mult mai simplu decat mi-as fi putut imagina.

-Dumnezeule! Nici macar in filmele horror nu am vazut asa ceva. Da-mi drumul!

In acel moment a inceput sa-si plimbe mana pe bratul meu, facandu-mi pielea de gaina. Iar mai apoi pe corp catre coapsa. M-am abtinut sa nu ma cutremur. Nu vroiam sa vada ce putere avea asupra mea. A trasat cerculete cu degetele sub rochia cea scurta, dupa care mi-a prins mana in care tineam plicul. Dintr-o miscare rapida mi l-a tras de acolo.

-De asta aveam nevoie!

-Ce faci cu geanta mea?am intrebat incet pentru ca nu stiam cum avea sa sune glasul meu dupa senzatiile ce mi le provoca.

A scos iphone-ul de acolo si mi l-a aratat.

-Ramane la mine. Acum ia-ti plicul inapoi. Si mi l-a pus inapoi in mana.

-Tu chiar vorbesti serios?am ridicat din sparnceana.

-Serios chiar nu e nevoie sa ma intrebi de mai multe ori acelasi lucru pentru ca ma plictisesc sa-ti raspund la fel de fiecare data.

-Care e scopul acestei idei tampite?

S-a apropiat din nou de mine facandu-ma sa respir neregulat. Aproape ca-si apropiase buzele de ale mele, dar nu a facut-o. Ii placea sa ma chinuie.

-Sa te fac sa-ti aduci aminte unele lucruri, pe care se pare ca le-ai cam uitat.

-Cum ar fi?am intrebat ironic pentru a ma mentine pe pozitie.

-O sa vezi!mi-a zambit in modul lui unic, diabolic.

-Asta daca nu cumva te fac sa pleci inainte sa-ti atingi scopul.

-Daca o sa tremuri ca acum in momentul in care o sa te mai ating, probabil voi castiga fara indoiala aceasta lupta.

Firar! Iti daduse seama, iar eu nu mai puteam face nimic sa rectific acel gest imprudent.

-Mai vedem, Ian, mai vedem…

22 de comentarii:

  1. Hmmm..."Lucruri pe care le-a uitat"...Cum ar fi cateva amintiri perverse ? :)) Scuze ,dar asta e tot ce imi trece prin cap la ora asta ... Ian sexy:X:X:X I like it !
    Cand apare next-ul ?
    Kisses and Hugs !
    -Silver.
    P.S. PRIMAA !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne ador capitolul astaaaaaaaaaa:X ma bucur ca a revenit ian,il ador!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb capitolul!Se pare ca se cam intoarce roata.Abia astept next-ul!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Silver s-ar putea sa ai dreptate:)).

    @Anonim multumesc!:*

    @Nicky tot ce se poate in legatura cu rasturnarile de situatie.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Woooooooooooooooooow!!!!!!
    Era sa fac infart cand a zis Ian ca o sa o tina prizionera!!!!Dar totusi,poate asa vor reusi sa se impace.
    Capitolul a fost mega extra grozav!!!!!!!
    Abia astept next-ul!!!!!
    Spor la scris in continuare.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci iar sunt nervoasa ca mi l-a respins....Morr !Fierb de furie...x-(
    Asa...Deci MOR!Iar ma tii in suspans...Doamne deci mor!
    A fost minunat capitolul...Deci am ramas uimita am vazut ca era el...Doamne...Ce iubesc asta!!!Ai atins punctul culminant...Deja te ador...
    Cand ai zis in introducere ca ai sa schimbi rolurile nu ma asteptam ca Ian s-o rapeasca pe Ana...Ma asteptam sa zici ca i-a furat dragostea...Ca se indragosteste de el si o sa fie numai cu el....Dra nu ma asteptam sa fie chiar la propriu...Intelegi?Ador situatia asta si nu pot sa cred ca au luat o intorsatura asa mare de situatie...Doamne deci il ador!E asa de superb...
    Am inceput sa fiu iar in team Ian&Anastasia.Dupa ce a zis Tyanna si ce a facut Justin,il ador acum pe Ian...
    Si scena aia senzational de frumoasa si senzuala dintre ei doi o ador.Mai ales ca eu ascult muzica latina...Ascult Julio Iglesias-Natalie...Stiu ca pare trista dar cand mi-i imagnez pe Ian si Anas dansand pe ea...Inebunesc!El tinandu-i coapsele intre maini si miscandu-se gratios impreuna,ea dansand pe langa el senzual...Apoi el o ia de mana si o infasoara la bratele lui,apoi iar o lasa,apoi iar o infasoara sarutand-o incet pe buza...Ahhhh!Mor!
    Sper sa pui o scena de dans intre ei doi...Le iubesc!Sunt asa de pasionale...
    Deci initial nu am vrut sa scriu prea mult la comentariu dar am avut de spus cate ceva...E foarte putin in comparatie cu cate vreau sa spun...

    Spor la scris si multa inspiratie!Si voua fetelor!
    Te pup si abia astept urmatorul capitol...Vreau sa vad ce se intampla...Ce scene frumoase o sa pui...8->
    XoXo
    VamPire-Girl
    :* :x

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ma asteptam la o schimbare atat de radicala din partea Anastasiei, si se pare ca il legatura cu Jsutin m-am inselat...abia astept sa vad ce ii face Ian!

    RăspundețiȘtergere
  8. Capitolul acesta a fost imprevizibil. Nu ma asteptam sa aiba loc o discutie asa profunda intre cele doua, sincer. Nici ca Tyanna va renunta asa repede la resentimente si se va da la o parte.
    Justin s-a comportat exact cum a spus blonda.. nu ma asteptam sa il cunoasca asa bine. A fost surprinzator, si cred ca e cuvantul care il caracterizeaza cel mai bine. Ma gandeam, cunoscandu-i temperamentul vulcanic din celelalte capitole ca va smulge efectiv hainele de pe ea si o va inebuni toata noaptea cu pasiunea pe care o poate oferi. Dar faptul ca a fost retinut, ma face sa cred ca intr-adevar incepe sa aiba sentimente pentru ea, si nu a vrut sa grabeasca totul intre ei, si ea sa isi faca o parere gresita despre intentiile lui serioase. Cred ca de asta nu a preferat sa aiba o aventura de-o noapte cu ea.
    Ian.. nu mai stiu ce sa zic de el. Eram sigura ca si-a facut dublura la cheie, nu stiu de ce. Si sunt mai mult decat convinsa ca stand acum in preajma ei, oricat s-ar impotrivi Anastasia, va cadea din nou lata in fata farmecului sau, si se va topi ca o lumanare. Nu cred ca ii va face fata, oricat s-ar stradui.

    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Scuze pentru incoerenta si faptul ca am repetat de n ori "ea" , "ei", dar sunt destul de obosita ca am avut dimineata partial (da, duminica examen.. minunat), si nu pot forma fraze prea logice acum. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  11. iiiiiillllll adoorrr pe ian :X:X
    si capitolu e superb :X:X:X:
    spor l scris in continuare abea astp nextu :X
    succes la examen :X
    pupiki :*:*:

    RăspundețiȘtergere
  12. @Vampire-girl poate ma gandesc si pun si o scena de dans;)).

    @Krisz nu-i nicio problema. Te inteleg:-s.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mersi addicted :* Si apropo scuza-mi si mie greselile :))Eram in trecre si am vrut sa las comentariul atunci..
    Am scris tot ce am avut in inma :x.
    Spor la scris!Inca o data minunata melodie...

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt socata. Bine, sunt uimita, dar turnura evenimentelr poate fi analizata din doua puncte de vedere: 1. Ian, 2. Justin.
    Avand in vedere ca Justin e un fel de marioneta, sau mai bine zis, un baiat de rezerva, incep sa ma detasez de el. Privind in urma cu un capitol puteam vedea o fata libera, desi macinata in interior, atat de libera ca oricine i-ar fi cazut la picioare. Justin stie asta foarte bine, nu-i asa? Stie ca e atras de ea, stie ca trebuie sa o aiba, dar stie si ca e ceva trecator. Nu e ceva mai mult decat o atractie fizica.
    In ceea ce-l priveste pe Ian putem observa o anumita schimbare. El a vrut sa se asigure ca nu pierde nici-o fata: a parut ca se detaseaza de Tyanna, in timp ce se da la Anastasia. Si de ce sa neg, cand jocul asta ma incita?
    Ian e un fel de divinitate in lumea lor. El ii creaza sentimentele, senzatiile, ea depinde de orice atingerea lui: cand e cu el, totul dispare. Restul se rezuma la atractia mentala. Stii, ca atunci cand inchizi ochii si-ti amplifici pentru un infinit atractia. Probabil va fi o scena gen sex-game. Dar imi va placea.
    Imi va placea sa citesc aceasta poveste, imi va placea sa citesc si o alta poveste de-a ta, si voi fi un cititor addicted.
    Si sti ce? Voi adora asta. Voi adora povestea, voi adora personalitatea jucausa a lui Ian, voi adora duritatea lui, respiratia si toate cele.
    Cum?
    Cu ajutorul ceartiilor tale. Esti talentata si stii foarte bine asta. Sti sa-ti folosesti mintea, sti sa-ti folosesti sentimentele proprii, sa le amplifici, sa le dinamizezi si sa le exuberezi. Pentru ca esti o scriitoare desavarsita a stilului acesta.
    Sunt asa bucuroasa ca mi-am revenit, si citesc iarasi, si comentez iarasi ca inainte.
    Si asta se datreaza serialului TVD.

    Tic-tac
    Tic-tac
    E un ceas cu bomba.
    Un drog se apropie,
    se simte efectul,
    si tu esti pe calea cea buna.

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  15. superb..
    pe cand urmatorul ?;;)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. Am postat cap 18,app...cand vine next-ul...ca mor de nerabdare!!!!!!
    Inca o data bafta la scris.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am scris doar jumatate din urmatorul capitol;)).Maine postez.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. @Miku mie mi-a placut de Tyanna si nu am vrut sa o fac sa fie scorpia banala din fiecare poveste. Mi se pare mai interesant asa. Oricum nu cred ca si-a terminat rolul inca. Probabil o sa mai apara. Sa ma gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. pot să repet ceea ce au zis şi cei dinaintea mea şi să spun că e genial, superb & so on?
    dacă mă gândesc mai bine, nu o să spun asta, căci e de la sine înţeles. în schimb, spun că tu ai o minte genială, superbă & so on. spor în continuare, că ai cu ce! pupici!
    ps. cum poţi să scrii atât de deesss x_X ???!!! că eu nu am reuşit niciodată performanţa asta! :))
    hugs and kisses

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand pui urmatorul capitol??:x
    Ma faci nerabdatoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu pot sa-ti descriu ce zambet urias aveam pe fata cand incepuse "actiunea" din apartament =))
    Chiar ador modul in care te joci cu peronajele :D

    RăspundețiȘtergere